Πολιτική επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο.
To e-poli.gr δικαιούται να μην δεχτεί την επιστροφή του προιόντος στην περίπτωση που υπάρχει φθορά ή δεν συνοδεύτε από τη απόδειξη αγοράς.

Ελαττωματικό επίσης θεωρείται ένα προϊόν που έχει αποδεδειγμένο και εμφανή κατασκευαστικό λάθος. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Ο πελάτης επίσης είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στο εσωτερικό ταμπελάκι των ρούχων. Εάν δεν τηρηθούν οι κανόνες πλυσίματος, το e-poli.gr δεν φέρει καμία ευθύνη

Σημειώστε βέβαια πως η E-poli.gr, σε περίπτωση διαφωνίας περί του ελαττώματος, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το ελάττωμα είναι κατασκευαστικό ή όχι. Αυτό βέβαια απαιτεί κάποιο χρονικό διάστημα έως 15-20 εργάσιμες. Παρόλα αυτά η E-poli.gr θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει τον πελάτη για την εξέλιξη της διαδικασίας το συντομότερο δυνατό.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ποιά είναι η διαδικασία αλλαγών?

Μπορείτε να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση στην αρχική του συσκευασία και να περιλαμβάνεται στο δέμα η πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Τα μαγιό και τα εσώρουχα που επιστρέφονται πρέπει να έχουν την ταινία υγιεινής.

Οι επιστροφές γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε.

Η αποστολή του δέματος γίνεται αποκλειστικά μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με δική μας χρέωση για την Ελλάδα. Τα έξοδα μεταφοράς της αλλαγής είναι 5€ και τα χρεώνεστε με την παραλαβή του νέου δέματος.

Αλλαγή με άλλο νούμερο ή προϊόν

Σε περίπτωση που το νούμερο ή το προϊόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.
Στην συνέχεια στέλνετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε σε εμάς με Γενική Ταχυδρομική και εμείς μόλις το παραλάβουμε και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο νέο προϊόν που θέλετε ,σας στέλνουμε την νέα παραγγελία.

Πίστωση ποσού.

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νέα σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 30 ημερολογιακές ημέρες.

Με ποια εταιρεία courier μπορώ να στείλω την αλλαγή ?

Οι επιστροφές εντός Ελλάδος στέλνονται αποκλειστικά με Γενική Ταχυδρομική με δική μας χρέωση. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος και τα έξοδα αποστολής.

Οι επιστροφές για την Κύπρο έχουν έξοδα 10€ τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει με την ίδια εταιρεία courier που παραλάβατε το δέμα σας.

Σε περίοδο εκπτώσεων, προσφορών ή ειδικών τιμών το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

Τα στοιχεία για την επιστροφή είναι τα παρακάτω
ΠΟΛΥ Boutique
Βενιζέλου 114
Χρυσούπολη ΤΚ 64200
2591111293